Премиерът за SMS-ите с Божков: Телефончето ми няма кирилица, Вайбър си нямах идея какво е

0
72

Телефонът ми няма кирилица, ако някой каже, че е получавал sms от мен, няма как да се случи от моето апартаче. Друго нямам и с друго не мога да работя, даже седи при охраната. Това каза премиерът Бойко Борисов в началото на днешното правителствено заседание.

Коментарът му дойде, след като два часа по-рано бизнесменът с 18 обвинения, който се укрива в Дубай Васил Божков публикува скийншот от кореспонденцията, за която твърди, че е с премиера.

“А тези, които ме познават, знаят моето телефонче – то е десетгодишно и на него няма кирилица. Този модел няма кирилица. И ако някой в България каже, че е получил есемес от мен на кирилица… просто аз друг телефон никога не съм пипал освен този и той стои при охраната, между другото. Единствен. На други не мога да работя. Както навремето една кака беше казала, че по „Вайбър“ съм я набрал. По „Вайбър“! Аз тогава не знаех какво е „Вайбър“. Моят телефон няма такива функции.“

Борисов подчерта с усмивка: „Та ако някой каже, че на кирилица съм му пратил есемес, няма как да се случи от това апаратче, а друго нямам. С това да се забавляваме, трябва да се забавляваме.“

От публикуваното от Васил Божков се вижда, че отговорите от “BB” към него по отношение на футболистите са на кирилица, но по отношение на Мая Манолова ответът е на латиница – “Blagodaria”.

КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Добавете името си тук