Божков даде сигнала си срещу Борисов и на европейската прокуратура

0
73
Снимка: БГНЕС

Обвиненият в 18 престъпления бизнесмен Васил Божков, който продължава да се укрива в Дубай, съобщи чрез нова публикация в социалната мрежа Фейсбук, че освен на българската прокуратура е предал сигнала си за рекет, злоупотреба с власт и изнудване и към Европейската комисия.

“Миналата седмица сигналът ми за рекет, злоупотреба с власт и изнудване е предаден и на българската Прокуратура, която бездейства.

Все още никой от тяхна страна не ме е потърсил на посочения адрес и телефон, за да свидетелствам и да предоставя доказателства.

“Ще продължа да търся справедливост и обективност и чрез правните комисии към ЕС, отговарящи за подобен род проблеми. Сигналът ми е подаден и до департамент Legal services към Европейската комисия. В техните правомощия е да назначат трима независими прокурора за независимо разследване.

В заключение той казва, че ще предостави доказателства, записи и свидетелски показания по случая на компетентните институции. “Така ще предотвратя натиск и изчезване на свидетели, заличаване на следите и унищожаване на доказателствата”, казва Божков, който по-рано анонсира, че утре ще предложи идеи за нов политически проект.

#БъдетеЗдрави”

Миналата седмица сигналът ми за рекет, злоупотреба с власт и изнудване е предаден и на българската Прокуратура, която…

Публикувахте от Васил Божков в Сряда, 10 юни 2020 г.

КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Добавете името си тук