Александър Симов: Севделина Арнаудова е на път да събори правителството

0
60
Източник: БГНЕС

Моля ви, нека някой да информира госпожа Севделина Арнаудова, че е на път да събори правителството. Нейният статус буквално я уличава в криминално деяние.

Това написа в личния си ФБ профил депутатът от БСП Александър Симов по повод пост в социалната мрежа на пиарката на премиера Борисов Севделина Арнаудова. В него тя отрече съдържанието на друг пост, в който Васил Божков я обвини в посредничество между него и министър-председателя.

“Приемаме, че Божков сам се е “предлагал” и ще тълкуваме това само във финансовия смисъл на думата. И сега въпросът – подала ли е госпожа Арнаудова сигнал до прокуратурата за това, че й е предлаган подкуп? И наясно ли е, че премълчаването на такова корупционно действие също е престъпление? Това е същата схема, по която навремето Цветанов се опита да героизира Плевнелиев, а го набута в дълбокото блато. Както и опитът на един бивш министър на отбраната – Николай Ненчев, да се изкара антикорупционен и антихибриден рицар. Обвинението е длъжно да се самосезира за статуса на госпожа Арнаудова, защото тя буквално признава за извършено престъпление”, пише още Александър Симов.

Моля ви, нека някой да информира госпожа Севдалина Арнаудова, че е на път да събори правителството. Нейният статус…

Публикувахте от Александър Симов в Събота, 6 юни 2020 г.

КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Добавете името си тук