Манолова: Давам на съд Валери Симеонов-ВИДЕО

0
30
Снимка: БГНЕС

Давам на #съд Valeri Simeonov за днешната лъжа!
С #Борисов освен в съда, ще премерим сили и на парламентарните избори!
Всички българи видяха кой е купувал гласовете в столичните квартали #Филиповци и #Факултета. Там гласовете бяха 90:10 в полза на кандидата на #ГЕРБ.

Това заяви във ФБ профила си Мая Манолова относно изявлението на Валери Симеонов, че Васил Божков е финансирал предизборната й кампания.

“За лъжите, изречени днес, по време на изявлението му в Народното събрание, давам на съд Валери Симеонов, председател на НФСБ и зам.-председател на парламента.

Категорично подчертавам, че изявлението на Валери Симеонов, че бизнесменът Васил Божков е финансирал кампанията ми за кмет на София, е лъжа и не отговаря на истината.

Подчертавам, че по никакъв начин думите му не отговарят на фактите, свързани с финансирането на кампанията ми, отчетена съгласно изискванията на закона.

В твърденията на Валери Симеонов няма не само истина, но е и елементарна логика. Не е ясно защо бизнесмен, получил пълно обслужване от управляващата партия ГЕРБ, би финансирал мен, при положение, че кандидатът на обслужващата го партия бе Йорданка Фандъкова.”

Давам на #съд Valeri Simeonov за днешната лъжаС #Борисов освен в съда, ще премерим сили и на парламентарните избориВсички българи видяха кой е купувал гласовете в столичните квартали #Филиповци и #Факултета. Там гласовете бяха 90:10 в полза на кандидата на #ГЕРБЗа лъжите, изречени днес, по време на изявлението му в Народното събрание, давам на съд Валери Симеонов, председател на НФСБ и зам.-председател на парламента.Категорично подчертавам, че изявлението на Валери Симеонов, че бизнесменът Васил Божков е финансирал кампанията ми за кмет на София, е лъжа и не отговаря на истината.Подчертавам, че по никакъв начин думите му не отговарят на фактите, свързани с финансирането на кампанията ми, отчетена съгласно изискванията на закона.В твърденията на Валери Симеонов няма не само истина, но е и елементарна логика. Не е ясно защо бизнесмен, получил пълно обслужване от управляващата партия ГЕРБ, би финансирал мен, при положение, че кандидатът на обслужващата го партия бе Йорданка Фандъкова.

Публикувахте от Мая Манолова в Сряда, 3 юни 2020 г.

КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Добавете името си тук